top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

Kjole/kimono i mix af striber, bomber og blomster


To af mine kjoler bruger jeg både som kjole, kimono og jakke. Hvorfor begrænse sig hvis der er muligheder 😘? Den ene er en grøn kjole med sorte bomber, og den anden er en sort kjole med råhvide blomster. Jeg holder desuden meget af at bruge disse to kjoler sammen. Dvs lag på lag - som herunder. Det giver ekstra muligheder for tøjmix. Og disse to er virkelig et hit for mig. Begge kjoler er i tynde kvaliteter, så det bliver ingenlunde for varmt. For frossenpinde kan en kort/langærmet t-shirt og et par jeans indenunder sagtens bruges.

Prøv er klikke på billederne herunder og se de muligheder jeg har valgt. For de kreative er der selvfølgelig mange andre muligheder.


Jeg har derudover taget en del små videoer. Af dem har jeg lagt et par stykker nederst i blogindlægget. Men de fleste lægger jeg op på Instagram i feed eller stories, hvorfra de kan ses.


For jer der ikke er oprettet på Instagram er der mulighed for at følge lidt med på min hjemmeside, hvor jeg har en side, som jeg har kaldt Instagram. Det er et link jeg har lavet fra selve Instagram. Dog kan stories kun ses hvis man er oprettet på selve Instagram.

Spændende links til min hjemmeside:

ARKIV af alle mine BLOGINDLÆG: www.mormorswalkin.dk/artikel-arkiv

MIT DIGITALE KLÆDESKAB: www.mormorswalkin.dk/mit-digitale-skab

Jeg er tilbage på bloggen om ca. et par uger.

141 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page