top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

Kunstige og naturtro blomster


Jeg elsker blomster 💐. Både de ægte og de kunstige. Fordelen ved de kunstige er, at de ikke fælder. Der skal heller ikke skiftes vand ved dem. Og så holder de næsten i en evighed - eller indtil jeg ikke gider se på dem mere, eller pludselig har fået ægte blomster forærende. Så kommer de kunstige blomster ind i et skab indtil de ægte er har mistet deres glans og ikke kan mere. Fordelen ved de ægte blomster er, at de dufter så skønt. Det gør krydderurter i køkkenvinduet forøvrigt også.


Jeg har en idé om, at både kunstige og ægte blomster er sundt at have i et hjem, hvis bare det gør én glad. For mig er det helt klart psykisk velvære at være omgivet af blomster i skønne farver.


På kontoret står der to ægte orkideer. Når de er i blomst, så bliver de forfremmet til stuen.

Prøv at tage et look i de to må videoer.

Den rosa rose til venstre i den blå vase er en ægte rose. Alle de andre blomster er kunstige.

Blomster er jo ligesom legoklodser, tøj og smykker. Der er uanede muligheder for nye buketter blomster - eller bare en enkelt blomst i en vase. Lidt forskellige vaser er altid godt at have. I genbrugsbutikker og almindelige butikker findes der et hav af dem. Jeg ændrer jævnligt på mine buketter i de vaser jeg har.

Udvalgte links til min hjemmeside:

Jeg er tilbage her på bloggen igen om ca. et par uger.80 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Kommentare


bottom of page