top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

Life in a Box

Opdateret: 16. jun. 2020


YES!!! Så har jeg erhvervet mig en ny modebog hos vores lokale boghandler! Bestilt hjem selvfølgelig, da det nok ikke er den type bøger de sælger flest af. Tænker jeg! Modebogen kom på gaden i sidste måned - altså maj 2020. Så den kan ikke være mere ny.


Life in a Box er titlen på en bog af Sarah Jane Adams. Der er forord af Ari Seth Cohen fra Advanced Love og Advanced Style bøgerne (som jeg tidligere har lavet blogindlæg om).

Life in a Box illustrerer den personlige forbindelse, mange af os har til vores ejendele. Jeg er jo selv en samler, og alle mine ting er minder om et efterhånden langt liv. En blanding af eventyr og historie. Sådan er livet for os alle sammen. Vi har alle sammen en historie.


Sarah Jane Adams er 63 år. Født i England - men er i dag bosiddende i Sidney, Australien.

Hun er antik smykkeforhandler, designer og model. Og så er hun også mor.


På Instagram startede hun i sin tid hashtagget #mywrinklesaremystripes (mine rynker er mine striber). Hun har i dag 190.000 følgere og har mere end 1.250 fotos. Her er et link til hendes Instagramprofil: saramaijewels.


Jeg har fået tilladelse til at vise nogle af de farverige outfits, der er i bogen! Glaskuglerne er mine egne troldekugler.

Info om bogen: Life in a Box by Sarah Jane Adams, photography by David James Taylor and Sarah Jane Adams, unless specified. Murdoch Books RRP £14.99 http://www.murdochbooks.co.uk/browse/books/other-books/Life-In-A-Box-Sarah-Jane-Adams-9781911632443.

Nedenstående link til bøger, er fra mine tidligere blogindlæg om bøger. Der er lidt af hvert, så du er velkommen til at tage et kig og se om der er noget interessant for dig:


Link til BØGER:


P.S.: Dette er IKKE et sponsoreret indlæg! Kun min egen begejstring for bogen 👵🏻.Link til ARKIV / BLOGINDLÆG:

Jeg er tilbage igen om ca. 10 dage. Selvom jeg er efterlønner, og ikke laver en dyt, så er kalenderen rimelig booket op mere eller mindre en stor del af tiden. Lidt utrolig og ganske vidunderligt!


Fortsat god solskinsdag herfra.


281 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentarios


bottom of page