top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

Military look og uniformsjakker


Det military look/uniformer kan noget ganske særligt. Af én eller anden pudsig grund har jeg altid været fascineret af uniformer, blazere, habitjakker og hvad man ellers kalder den type tøj. De findes i ekstrem mange versioner. De fleste af mine jakker er købt under udsalg. Men hvis man er heldg, så er der også mulighed for et godt køb i genbrugsbutikkerne.


Alle jakkerne kan bruges til alt. Simpelthen! Det er bare med at prøve sig frem.

Jeg har altid været glad for sort. Det er en god basisfarve. Ligesom hvid og råhvid. I en årrække gik jeg mest i sort - fra top til tå. Det var dengang jeg var helt mørkhåret. Efter at det mørke hår blev omdannet til gråt er jeg stadig stor tilhænger af det sorte. Men selvfølgelig også vild med mine elskede farver. Ja - dog ikke hele farvepaletten. Det er primært de klare og stærke farver, der er i spil. Men også pasteller. Jordfarver har aldrig været god til mig.


Selvom man er grå i toppen behøver man ikke nødvendigvis være grå i påklædningen! Farver klæder gråt hår. Som ung kan man lettere slippe afsted med at rende rundt i en farveløs las - og stadig se godt ud. Det ændres jo ældre man bliver.

Spændende links til min hjemmeside:

LAV NOGET KREATIVT: www.mormorswalkin.dk/lav-noget-kreativt (opdateret i dag)

ARKIV af alle mine BLOGINDLÆG: www.mormorswalkin.dk/artikel-arkiv

MIT DIGITALE KLÆDESKAB: www.mormorswalkin.dk/mit-digitale-skab

YOUTUBE VIDEOER: www.mormorswalkin.dk/youtube-videoer

Ha' det godt så længe. Jeg er tilbage lige omkring påske med påskeoutfits. I mellemtiden er jeg aktiv på Instagram og Pinterest.


Seneste blogindlæg

Se alle

Opmerkingen


bottom of page