top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

Min blog har udfordringer ......

Det skulle være så let (står der), og så er det faktisk svært!


Jeg har stadig udfordringer med min blog 🙄😲😒 Efter at jeg for en uges tid siden konverterede min gamle blog til ny blog har min blog fået nyt layout.


Men, men, men ....... træerne gror desværre ikke ind i himlen. Ved samme lejlighed er nemlig ALLE KOMMENTARER gennem min mere end to år bloggertid forsvundet. Og det er jeg da bare rigtig ked af. Igennem min bloggertid har jeg fået mange søde kommentarer. Og dem synes jeg , hører med til bloggen. Jeg ved godt, at jeg ikke skal leve af min blog. Det er kun en hobby. Men jeg vil gerne have at de værktøjer, som er til rådighed, virker. Alt andet er ikke godt nok.


Selve layoutet er jeg godt tilfreds med 🤗. Billederne er blevet skarpere. Det er hurtigere at komme rundt på blog og hjemmeside. Dog ser det ud til at man skal logge sig ind for at skrive en kommentar. Det kan umiddelbart ikke lade sig gøre. Og mine blogindlæg, som normalt automatisk deles over på Bloglovin´, kan jeg heller ikke få til at virke.

Jeg afventer stadig svar og hjælp fra Wix, hvor min blog og hjemmeside har platform.

Ønsker alle en go' søndag!

71 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page