top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

Mix af print, mønster og tern

Velkommen i MORMORSwalkIN i 2023. Jeg glæder mig til at fortsætte min lille hobby af kreative projekter.


I min pure ungdom mixede jeg aldrig tern, striber og grafiske mønstre i mine outfits. Det gjorde man ikke den gang. Ligesom man heller ikke mixede et par slidte cowboy jeans til noget mere festligt. Man brugte heller ikke mere end højst to farver i et outfit. Det er i hvert fald som jeg husker det! Der er heldigvis sket meget siden. Som tiden er gået er der ændret mange ting - og det gælder selvfølgelig også indenfor modebranchen. Nu er alt næsten tilladt, og farver, striber, tern og grafiske mønstre bruges på kryds og tværs. Ligeledes forskellige kvaliteter mixes også i et væk. Det er en ren bolsjebutik, hvor det kun er fantasien der sætter grænsen.


Prøv at tage et kig i min lille YouTube video herunder.

Jeg har nogle udfordringer med mine videoer. De er knap så tydelige som jeg godt kunne tænke mig, når jeg har uploadet dem til YouTube. Det forsøger jeg at rette op på, og håber at det lykkes på et eller andet tidspunkt. Indtil da må det uperfekte være bedre end ingenting. Videoen ses bedre på telefonen end på computeren.

Jeg er tilbage her på bloggen om ca. 2-3 uger med et nyt blogindlæg om mix af tern, striber og mønstre i sort/brune farver.

Seneste blogindlæg

Se alle

Komentáře


bottom of page