top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

Nye fotos fra MORMORSwalkIN


Jeg har længe villet fotografere nye fotos fra mit walkin. Men selvom jeg ikke arbejder mere, så går tiden ufattelig hurtig. Med både noget og ingenting. Alting tager bare længere tid! Vi står senere op, og sidder længere tid over morgenkaffen. Læser flere nyheder og andet spændende. Og efter at vi er begyndt at træne tre gange ugentlig igen, så flyver tiden da endnu hurtigere. Vi er også senere om at komme i seng - for vi skal liiiige se en film mere - eller jeg skal liige strikke en farvestrib mere. Det er da heldgvis ikke et problem - vi lider absolut ingen nød. Det er kun en pudsig konstatering


En del af mit sorte og mørke tøj er kommet ind i klædeskabet. Og en del af de lyse farver er kommet ud af klædeskabet. Det er som om, at når jeg flytter rundt på tøjet og finder nye måder at gruppere det på, så får jeg pludselig nye ideer til mix af mit tøj. Og tøj som jeg måske næsten havde glemt får lige måske en æresplads, kommer på ginen eller jeg hopper i det.


Denne gang har jeg kastet mig over de lyserøde farver til mit outfit. Dyreprint og grafiske mønstre synes jeg går fint i spænd sammen. Med accessories til kan det sætte prikken over i'et.

Herunder er fotos af hvordan min walkin ser ud lige nu. Prøv at klikke på billederne. De tre af dem er taget med min telefons hvidvinkel.

Aller nederst er der en video af mit walkin. Herunder også et par små videoer. På Instagram lægger jeg yderligere andre fotos og videoer op.

Spændende links til min hjemmeside:

ARKIV af alle mine BLOGINDLÆG: www.mormorswalkin.dk/artikel-arkiv

MIT DIGITALE KLÆDESKAB: www.mormorswalkin.dk/mit-digitale-skab

Jeg er tilbage på bloggen om ca. et par uger.


168 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Commenti


bottom of page