top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

Nye skønne genbrugsfund


Der skal jo noget til at live op på et efterhånden gammelt fjæs på 66 år 👩😉. Og det gør jeg gerne med lækkert, farverigt og sjovt tøj. Den hvide skjorte med blomster er et af mine nye genbrugsfund - piftet op med accessories.

Den orange slim nederdel er fra By Malene Birger. Den er unik til de tre bluser. Desuden er den fantastisk til bl.a. både sort og hvidt. Det viser jeg på et tidspunkt i et senere blogindlæg.


Nederdelen og de tre bluser vil jeg bruge hele året. Når det bliver koldere med et par leggings/strømpebukser og støvler til. Og jakke/cardigan/t-shirt over/under. Dertil selvfølgelig accessories som kan varieres i én uendelighed. Det er kun fantasien, der sætter grænsen - også der!


Blusen med dyreprint og de orange kanter er florlet og med masser af vidde i både ærmer og forstykke. I den hvide/gule/sorte bluse er der ligeledes god vidde i forstykket. Det kan være en stor fordel at bluserne ikke sidder fuldstændig tæt til kroppen, når man kommer op i alderen. Medmindre man altid er åleslank.


Jeg synes selv, at det er rart at kunne spise en god middag med vine til uden at skulle tænke på om blusen vil briste eller maven titte frem.

Jeg er jævnligt på jagt efter "guldet". Gerne i friske farver. Sort og hvid har jeg en del af, så det er ikke der mit største fokus er på (kun en lille bitte smule - med det ene øje). Derimod sådan noget som grafiske mønstre, blomster, dyre- og kunstprint er noget jeg fokuserer på. Der kan genbrugsbutikker noget. Man kan være heldig at finde noget unikt der. Men det kræver både masser af tid, stor ihærdighed og ikke mindst held.

Udvalgte links til min hjemmeside:

ARKIV af alle mine BLOGINDLÆG: www.mormorswalkin.dk/artikel-arkiv

På gensyn - jeg er tilbage om ca. et par uger.

Seneste blogindlæg

Se alle

Commentaires


bottom of page