top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

Outfits af genbrugsguld

Opdateret: 13. feb. 2022


Så har der endnu engang sneget sig lidt genbrugsguld ind i mit walkin. Det er ikke så ofte som det var engang, da jeg har så rigeligt på tøjfronten. Men jeg stopper nok aldrig helt med at gå på genbrugsjagt. Det giver ekstra livsglæde og er altid spændende (og "morsomt" for at bruge dronning Margrethes udtryk) hvad jeg kan støve op.


Nedenstående kjole og bluse fra Molly Jo og bukser fra Bitte Kai Rand er genbrugsfund. Alle tre dele ser fuldstændig ubrugte ud, og jeg tror da heller ikke at det har været brugt særlig meget - hvis overhovedet.


Jeg har valgt at fokusere på genbrugsguldet - sammen med noget af det tøj jeg i forvejen har i klædeskabet. Som altid fotograferer jeg løs, og udvælger de bedste billeder til min blog- og instagramprofil. En del af billederne bliver kun vist enten her på bloggen eller på Instagram.

Prøv at tage et kig - måske er der noget der kan inspirere dig. Hvis du vil se mere, så kig nederst i blogindlægget - under "Udvalgte links til min hjemmeside"!

Jeg har som noget nyt (for mig) mixet smykker og tørklæder på en anderledes måde. Tørklædet i sort/grøn/rød/gul er et minde fra min mor.

Den turkis farvede bluse virker lidt til den pyntede side. Men ved at sætte den sammen med fx en lærredsnederdel, cowboybukser (gerne slidte) eller lærredsbukser, så giver det pludselig et helt andet udtryk.

Et tørklæde kan peppe et outfit op.

Der kommer igennem de næste par uger flere andre videoer på Instagram med disse outfits.

Udvalgte links til min hjemmeside:

Jeg er tilbage her på bloggen om ca. 2 uger.
150 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page