top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

Outfits til strikket jakke


Så har jeg endelig fået færdigmonteret og vasket min strikkede jakke. Den har været måneder undervejs, da den har været en tur i skammekrogen indtil flere gange. Sådan kan det gå, når tingene ikke lige arter sig efter mit hoved. Der var noget der drillede i opskriften (den er ellers let at lave, så egentlig forstår jeg ikke bagefter hvorfor). Det resulterede i, at jeg startede på et andet projekt - et hækleprojekt. Efterhånden har jeg altid gang i 4-5 forskellige hækle- og strikkeprojekter. Der skal være noget som jeg kan snakke til og se TV til. De mere indviklede eller nye projekter har jeg behov for at være koncentreret/fokuseret omkring detaljerne. Det er SÅ hyggeligt at have en interesse! Der er sikkert andre af jer der kan nikke genkendende til fascinationen af at kreere noget sjovt eller unikt.

De blå, lyserøde og grå blockingmåtter er rigtig gode, når tingene skal spændes ud. Måtterne er også gode som underlag, når der er besøg af børnebørn.


Opskriften har jeg fundet hos Garnudsalg Jeg valgte dog at strikke den i et andet garn end det der er vist i opskriften. Blackhill Reborn garn (80% recycled Merino og 20% andre fibre). Simpelthen fordi jeg havde noget garn liggende i mit eget lille skønne garnlager.


Prøv at tage et kig i mine små videoer.

Andre udvalgte links til min hjemmeside:

Hvis du har lyst til at læse nogle af mine andre blogindlæg, så ligger de i menuen FAVORITTER (øverst oppe) - eller klik på dette her link: ARKIV af mine BLOGINDLÆG.


Hygge hejsa herfra MORMORSwalkIN.


122 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page