top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

Sæt fuld knald på farverne


Jeg vil da gerne indrømme, at jeg er vild med farver. Og som tiden er gået, og jeg er blevet ældre (ikke gammel😁), så er jeg gået fuldstændig agurk med farveladen. Det er nok meget godt, når det grå hår er kommet for at blive. I en årrække var jeg helt pjattet med det sorte look. Og det er jeg egentlig stadigvæk glad for. Sort går man aldrig forkert af, så det fylder stadig i klædeskabet.

Løsthængende toppe er et must - både knappet til, og stående åbent med noget kropsnært indenunder.

Sjove leggings er virkelig også noget der kan friske en kjole eller top op. Alle kneb gælder - også indenfor tøj og accessories.

Om ca. 3 uger er jeg tilbage med et nyt blogindlæg. Ha' det godt så længe, og nyd sommeren.

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page