top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

Slips "en masse" - blogindlæg nr. 200


I mit sidste blogindlæg lovede jeg at vise alle mine andre slips fra gemmerne. Det er hermed gjort! Jeg har ikke talt dem, men der er ret mange. Endnu har jeg ikke fundet ud af hvad de skal bruges til. Om jeg skal lave flere andre typer tørklæder står hen i det uvisse. Jeg er nok ikke til de helt store projekter som jakker, frakker, kjoler, nederdele, toppe eller tæpper. Tror ikke at min tålmodighed rækker så langt. Tænker at det nok bliver hen ad tørklæder jeg vil boltre mig i.


Indtil da ligger slipsene fint gemt af vejen. De bliver jo ikke for gamle, så jeg kan da finde dem frem når ånden kommer over mig. Hvis den ikke gør det - ja, så kan jeg altid forære dem til genbrug. Hvem kan ikke bruge et slips?


Prøv at gå på opdagelse i nedenstående fotosession. Der er 10 fotos i alt..

På nedenstående billede har jeg bundet to uldne slips sammen. Og vupti - så er det et tørklæde. For ligesom at holde styr på det, så har jeg samlet det med en "It's a great day" broche/pin/nål.

Da Corona meldte sin ankomst lavede jeg en side LAV NOGET KREATIVT med forslag til forskellige aktiviteter. Siden er lige blevet opdateret - og bliver det jævnligt.


Jeg er tilbage her på bloggen indenfor ca. 10 dage. I den mellemliggende tid er jeg aktiv på Instagram og det virkelige liv udenfor de sociale medier.


81 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page