top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

Som perler på en snor

Jeg har været så heldig at få foræret en del perler fra én af mine dejlige veninder. Perler som hun havde fået fra en ældre dame. Min veninde tænkte straks på mig, da hun jo ved at jeg blogger om tøj og accessories. SKØNT siger jeg bare!!!


Nogle af perlerne har før været her på bloggen - bare ikke lige i denne her version. Prøv at tage et kig. Måske er der noget, der kan inspirere. Husk at klikke på piletasterne i gallerierne, hvis du vil se det hele!

Mulighederne for spændende outfits er ekstrem mange.

Ordsprog elsker jeg. Derfor valgte jeg overskriften "Som perler på en snor".

Det var alt for denne gang. Jeg er tilbage snart igen. Intervallet er på syv til 10 dage mellem hvert blogindlæg.

Link til ARKIV / BLOGINDLÆG:

Link til MAD,BRØD og KAGER


Link til LAV NOGET KREATIVT (i disse coronatider):


Link til KUNST / DESIGN:

110 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Commenti


bottom of page