top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

Sommerferie til medio august

Opdateret: 12. aug. 2020


Som efterlønner og pensionist holder vi jo ferie hele tiden. Og det skal vi da bestemt ikke klage over. Nu hvor skolernes sommerferie er startet, så er vi også i fuld gang med at gøre klar til næste hold børnebørn. Det er efterhånden blevet en tradition at de kommer på skift hos os. Det nyder vi meget - og er glade for at de gider. Det er SÅ hyggeligt. Tror også at forældrene nyder en lille smule, at være børnefri i nogle dage.


Egentlig var det meningen, at jeg ville blogge alligevel, som jeg plejer. Men det bliver noget rod. Jeg har nemlig ikke rigtig haft tid til at få noget gjort klar til publicering. Der har været flere sociale ting oveni hinanden - hvilket altid er hyggeligt. Samtidig har jeg også "været ramt af" både dovenskab og ladhed. Så istedet for at presse mig selv til noget, så har jeg besluttet at lægge bloggeriet på hylden indtil medio august.


Instagram vil jeg dog stadig være aktiv i den periode.

Den neongule nederdel og bluse er fra Marc Cain. Ligeledes blusen med dyreprint.

Den mønstrede jakke fra Steilmann er nok 10-15 år gammel. Det farverige tørklæde er fra Desigual købt sidste år. Det sort/hvide tørklæde fra Trollbeads har jeg købt brugt på et tidspunkt.

Ha' det godt så længe - og på gensyn til august!


Link til ARKIV / BLOGINDLÆG:


Link til FOTOS af SENIORER:375 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Kommentare


bottom of page