top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

FERIE for ALLE i Herning

Opdateret: 4. mar. 2020


Hvem vil ikke gerne have lidt inspiration til ferie og gode oplevelser?

Vi har lige været på feriefestival i Herning. Det er vi hvert år, når det afholdes den sidste fredag-lørdag-søndag i februar. Men det er første år, at vi er der en fredag, da vi ikke er 'arbejdsramte' mere. Desuden er det halv pris for adgangsbilletten, for dem der er 60+. Min mand sagde, med håb i stemmen, at han var sikker på, at besøgstallet fredag ville være meget mindre end i weekenden, hvor vi plejer at være der. Men der var vist lige så mange mennesker om fredagen. Forskellen var bare at der ikke var børnefamilier. Men der var til gengæld masser af 60+ seniorer.

Der var mere end 1.000 udstillere og over 400 forskellige stande i 13 messehaller.

Kategorier:

  • Danmark

  • Udland - Europa

  • Udland - Oversøisk

  • Camping

  • Golf

  • Udeliv

Vi gennemgår ikke alle typer af ferie, men har altid udvalgt de samme tre kategorier. Og der er rigeligt at fordybe sig i. Mange af standene har deciderede messetilbud, som de forsøger at lokke med.

Danmark:

Her kigger vi efter hotelophold og oplevelser. Vi købte ikke noget i år, men vi har et år købt et hotelophold på Hotel Hillerød: To overnatninger incl morgenmad for to personer for i alt 995 kroner. Der fik vi virkelig noget for pengene - og i et dejligt og smukt område fyldt med natur, slotte, museer og byliv. Desværre har Nordsjælland ikke været repræsenteret de sidste par år. Rigtig ærgerligt, for det er virkelig et spændende og smukt område.

Taxfree-butikken fra Billund Lufthavn er også repræsenteret. Og de har altid udvalgte cremer og parfumer til lufthavnspriser. Der er der fyldt med rigtig MANGE kvinder. Der skal mærkes, der skal kigges, der skal duftes og der skal overvejes, og måske købes. Det er noget kvinder kan lide - og jeg er ingen undtagelse. Mændene har slet ikke det samme gén. Nok godt det samme. Der var nemlig ikke plads. De forholder sig istedet i ro og står tålmodigt i periferien og venter - og håber nok at det går lidt hurtigere med at besigtige varerne. Bagefter får de sikkert lov til at bære, hvis der er købt noget 🎁.

Europa og oversøisk:

Her kigger vi efter storbyferier, charter eller rundrejser primært til Italien, Frankrig, Tyskland, England, USA, Australien.

I januar bestilte vi en rundrejse i Italien hos Risskov Rejser. Hvis vi havde ventet med at bestille rejsen til på messen - så havde vi sparet 1.000 kroner. Det ved vi til en anden gang. Så skal vi nok lige vente med at købe noget førend vi har været på feriemessen.

___________________________

Alt i alt var det en inspirerende og dejlig dag 🗽🏖️🏔️🗼🏜️ og kanon hyggelig. Burger/sandwich incl. øl/cola, når sulten maste sig på. Og selvfølgelig kaffe og wienerbrød, når energien sidst på dagen var ved at slippe fuldstændig op.

Ønsker jer alle en skøn søndag!

106 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page