top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

Jeg har en svag karakter


Jeg har en svag karakter. Og den har jeg haft megen gl√¶de af ūüėč.

Glæder i livet er en dejlig og vidunderlig ting. Bare de ikke feder!

I mange år var jeg medlem af kageklubben på mit arbejde. Alle dem der var medlem af kageklubben skiftedes til at give kage én til to gange årligt. Så der var altid én der gav kage i hver uge.

Og ikke at forglemme alle de l√¶kre f√łdselsdagskager, der n√¶sten kom i en lind str√łm. Mums - siger jeg bare.

I rigtig mange √•r var jeg ikke den store entusiastiske kagespiser. Det smagte ikke s√¶rlig godt. Det var for s√łdt. Lige med undtagelse af wienerbr√łd, fl√łdeboller og min mors hjemmebag. S√• jeg var kun med i kageklubben pga. det hyggelige og det sociale - og tog som regel kun et lille stykke kage. Dengang kunne jeg endda spise ALT uden at det kunne ses, og uden at der kom ekstra kilo p√• sidebenene.

Men i takt med at jeg blev mere og mere begejstret for kager i n√¶sten alle mulige afskygninger - s√• √•bnedes en helt ny og fristende verden for mig. Tiden var desv√¶rre ogs√• kommet hvor der ingenting skulle til, f√łr v√¶gten begyndte at r√łre p√• sig.

Og i dag skal jeg næsten bare tænke eller kigge på et lækkert stykke kage - og så er vægten steget.

Da jeg ikke jobber mere, så bliver jeg (af gode grunde) ikke fristet af alle de lækre og indbydende kager, som tit stod og kaldte på mig. Og herhjemme har vi ingen kageklub. Det er også nok bedst sådan.

I stedet har jeg mit vand, min the - og min elskede kaffe. Det er i hvert fald ikke noget der feder ‚ėē.

Men en kage i ny og n√¶ er nu ikke at foragte ūüćį

140 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page