top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

Limone sul Garda


Det er da lidt pudsigt, at der skulle gå 62 år inden jeg besøgte Gardasøen 👵🏻. Troede slet ikke at der var SÅ SMUKT. Havde godt nok fået det fortalt, men mange ting skal man selv opleve før det siver ind på lystavlen.

Der er så smukt med bjergene, vegetationen, søen og det skiftende lys. Nøjagtig som jeg kender det fra Schweitz! Og så er der masser af muligheder for at tage gode billeder. Der er et hav af motiver. Så det blev da til billeder i hobetal, selvom jeg har sorteret kraftigt i dem. Især dem med mig selv på. Det gør heller ikke spor. Vi var kommet derned for at se naturen, slappe af og nyde Italien. Slappe af var nu så meget sagt. Der var knald på det meste af tiden - fra morgen til aften. Vi fik en masse på opleveren sammen med en masse søde mennesker - og ikke mindst en fantastisk guide. Ingen problemer overhovedet med at falde i søvn.

Gardasøen rundt var en stor oplevelse. Desuden var der masser af både, som man kunne benytte imellem de forskellige byer. Og en sejltur på søen var smuk og et dejligt afbræk.

Vi var så heldige at få en ekstra feriedag i Italien, da der udbrød strejke i de italienske lufthavne ✈️. Det var jordpersonellet, der strejkede én dag, Det var lige den dag vi skulle være rejst hjem, hvilket vi blev informeret om dagen inden. Skønt! Jeg siger bare - hvor heldig kan man være at få en dag ekstra foræret? Os der havde været bekymrede for om vores ferie overhovedet blev til noget pga. risiko for strejke og lockout i Danmark. Men at der også skulle kunne blive strejke i Italien - den tanke havde vi slet ikke haft.

Og hvad bruger man så sådan en ekstra dag i Limone til?

Da vi havde været på guidede ture alle dagene, og ikke brugt så meget tid i selve Limone, så var det nærliggende for os at tage shuttlebussen ned ad bjerget til Limone igen. Vi havde været der på sightseeing seks dage inden, men et besøg mere var kærkomment. Lige netop den ugedag (tirsdag) var der et marked i byen.

Min mand syntes, at det var et meget STORT marked. I min optik var det knap så stort. Husker det som et mindre marked. Det er jo nok også lidt forskellen på hvor vi mennesker har vores interesser. Mange mænd har vel ikke så meget det der osegén, medmindre det er søm, skruer og værktøj. Og det var der heldigvis intet af. Under alle omstændigheder er det svært at slå mit osegén, dog ikke på søm, skruer og værktøj.

Alligevel var han sød til at gå med rundt - med kameraet hængende om halsen - hvis der skulle dukke et godt motiv op. Det tog vel ca. 1-1,5 time inden markedet var "overstået" og vi fandt en cafe i "vandkanten", hvor vi kunne få noget frokost.

På marked og café i Limone.

Foruden Limone sul Garda og Gardasøen rundt besøgte vi også Venedig og Verona. Vi var på vinsmagning i Valpolicella og på udflugt til Dolomitterne. Der kommer flere blogindlæg herom.

Dette billede af citronerne er fra wix.com.

151 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page