top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

Få ny inspiration på Pinterest

Opdateret: 30. aug. 2020Hvis du gerne vil have inspiration til fx.

hvad du skal tage på til fest,

hvilken mad eller kage du kan lave,

hvor du kan tage hen på ferie,

så prøv at gå ind på Pinterest og tjekke det ud.

Der er noget for ALLE - uanset hvilken interesse, der satses på!

For ca. 5 år siden oprettede jeg en profil på Pinterest. Og det har jeg aldrig nogensinde fortrudt! Det var faktisk min datter, der fortalte mig, at der fandtes dette sociale netværk. Så hun foreslog, at jeg oprettede mig derinde, da hun tænkte at det ville lige være noget for mig. Hold da op - det var virkelig noget for mig. SÅ MANGE EKSTREMT FLOTTE BILLEDER SAMLET PÅ ET STED! Kvinder og mænd fra hele verden, der lagde billeder ind på Pinterest. Billeder som man kunne gemme over på sin egen profil under diverse kategorier/opslagstavler (hvis man syntes, at de var flotte eller interessante). Intet mindre end verdens bedste idékatalog af smukke og sjove billeder. En ny verden åbnede sig for mig. Den næste måneds tid var jeg fuldstændig opslugt af at oprette opslagstavler og pinne/gemme over på min egen profil. Faktisk var jeg vist helt udenfor pædogogisk rækkevidde - he he 😜.

Fascinationen af Pinterest har aldrig helt fortaget sig, men det er blevet på et mere roligt/normalt leje. Der bliver ikke pinnet så meget som i starten. Det er der hverken tid eller lyst til! Jeg har jo også skrivning, fotografering og opdateringer til min blog samt mit dejlige liv udenfor alle de sociale medier. Og sådan skal det gerne være. 

Pinterest: Pin your interest / pin eller repin (gem) en interesse.

Pinterest er et socialt netværk, hvor man deler billeder med hinanden. Der kan også kommenteres på hinandens billeder, hvis man har lyst til det. Hvis der er nogen profiler man har lyst til at følge (fx. hvis de har mange smukke billeder eller spændende interesser), så er det også muligt. Man kan også nøjes med kun at følge de opslagstavler, der har interesse. 

Min profil på Pinterest har ændret udseende, da jeg har ændret den fra at være en almindelig privat profil til en business/professionel af slagsen. Det er udelukkende pga. at jeg har min blog, at jeg har ændret den. 

Mine opslagstavler er en blanding af alt mellem himmel og jord. Fx. farverige ældre mennesker, street style, haute couture, skønne sko, stiletter og støvler, smykker, ure, tasker, forskellige walk-in closets, design, kunst, boligindretning, arkitektur, film, musik, musicals, ballet, musikere, stilikoner, porcelæn, glas, bloggertips, mad- og kageopskrifter, drinks, natur, blomster, dyr, farver, kendte og kongelige, lande og byer, kirker og slotte, parker, universiteter, universet, sjove billeder og meget mere. Jeg har haft enormt svært ved at begrænse mig. Har desuden oprettet en opslagstavle med biler, hvilket jo egentlig ikke har min interesse eller er min spidskompetence. Men disse her biler er altså bare mega flotte.

Her er et link til min profil på Pinterest, som pt. har følgende:

  • 22.000 månedlige seere

  • Over 4.400 følgere

  • Over 43.700 billeder

  • 369 opslagstavler/emner

God fornøjelse siger jeg bare herfra mit kontor/MORMORSwalkIN 😉!

D. 24. august 2017 - ca. 3-4 uger efter at jeg gik i luften med min blog lavede jeg et lille blogindlæg om Pinterest. Der er et link hertil Pinterest.

97 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page