top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

Snart gift med en glad folkepensionist


Tænke sig snart at være gift med en folkepensionist 👴🏻 også kaldet ph.d.-er (pensionist hele dagen) 👴🏻. Det er bestemt ikke dårligt, men det er en pudsig tanke, og noget helt nyt for mig.

Min mand bliver nemlig 65 år i næste måned. Og fra 1. januar overgår han til at blive folkepensionist. I dag er det jo ingen alder. Mange har et godt og aktivt liv langt op i årene. Så ingen beklagelse eller bekymring herfra. Vi håber på mange gode år endnu (vha. forhåbentlig gode gener og vores livsnyderagtige livsstil). Om 3,5 år går jeg selv fra efterlønner til folkepensionist - som 67 årig. Det virker ikke afskrækkende - tværtimod. Og der er jo heller ikke gode alternativer.

Til dette blogindlæg har jeg valgt at lave billederne over i den kunsteriske stil. Der bliver eksperimentet en del her! Der er billeder hhv. fra vores hjem, men også fra Skagen Museum (med alle malerierne) og Gardasøen.

Jeg har googlet helt eksakt hvad en pensionist er for en størrelse? 

"Det er en person som har forladt arbejdsmarkedet

pga. alder, sygdom eller lignende og modtager pension". 

Den Danske Ordbog

Lige pt lider jeg igen af lidt skriveblokering 🤔. ØV! Jeg ved godt, at det er helt normalt for bloggere, forfattere og andet godtfolk. Men det er alligevel rigtig 'træls', som vi siger på jydsk. Når jeg har skriveblokering, så synes jeg, at det står sløjt til med brugbare ideer. Lige meget hvilke 'gode' ideer jeg får, så skrinlægger jeg dem lynhurtigt igen som 'dårlige' ideer. Synes nemlig ikke at alt skal handle om mit walkin. Men også handle om bl.a. livsstil. Så sådan er det lige pt. Tror dog ikke at jeg kan undvære det med at blogge! Det er ikke et færdigt kapitel for mig endnu. Det giver mig stadig glæde. I hvert fald når hovedet er fuldt af gode ideer - he he 😀. Og så holder det forhåbentlig gang i alle hjernecellerne. Dem der altså er tilbage til at blogge videre med .......... 😅🤣😂. 

I mens jeg forfattede dette blogindlæg - ja, så kom der lige seks gode ideer til nye blogindlæg. Og disse er ikke nogen, der bliver skrinlagt:

  • Besøge et bestemt kunstgalleri, som vi har talt om længe, men ikke haft tid til

  • Til bogsignering ved én af vores gode venner

  • Fire spændende bøger (den ene hentet på biblioteket i dag, de andre tre er købt). De handler om livsstil, mode og kreativitet


133 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page