top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

Galleri Temporary


Vi er jo ikke arbejdsramte mere. Istedet nyder vi tilværelsen som efterlønnere, og den ene af os snart som folkepensionist. Så vi har masser af tid til at komme ud og opdage og se nyt - indenfor fx. kunst og kultur. I sidste uge var vi bl.a. inde på Galleri Temporary. Det var første gang vi var der, men bestemt ikke sidste gang.

Galleri Temporary ligger i Frederiksgade 10 i Skive. Galleriet omfatter værker af faste lokale kunstnere samt af inviterede gæsteudstillere. Kunstnergruppen arbejder med forskellige former for maleri, billedkunst, glas, keramik og skulptur. Så der vises forskelligt kunsthåndværk og kunst. Det var et friskt pust til hele sanseapparatet.

Åbningstider:

Lukket i hele juli

Torsdag 14.00- 17.00

Fredag 13.00-17.00

Lørdag 10.00-13.00

Glaskunstneren Kaj Fjendbo, Glasværkstedet, er en af de faste lokale kunstnere i Galleriet. Herunder ses to af hans udstillede smukke glasting. Desuden udstiller han pt, også på Skive Bibliotek (resten af måneden) samt Sønderhuset i Ågade, Skive.

Selvom Skive-området ikke er København, så sker der alligevel rigtig mange ting her 😘.

Jeg har blogget siden 1. august 2017. Det er indtil videre blevet til 99 publiceringer på selve bloggen. Ud over bloggen er der jo hjemmesiden, som også efterhånden er fyldt op af diverse læsestof og fotos. Det har alt sammen givet mig stor glæde - også selvom jeg et par gange har været ramt at skriveblokering. Så dette blogindlæg runder nu det skarpe hjørne med 100 publiceringer.

BIllederne til dette blogindlæg kommer også ind på Pinterest og Instagram!

156 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page