top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

Julepynt i Brøndums spisesal


Vi har et årskort til Skagens Museum. Derfor er det nærliggende, at vi besøger museet hver gang vi er i Skagen. Hos os er det primært den faste udstilling af de kendte Skagen-kunstnere, der trækker. DET ER GANSKE VIST GENTAGELSER PÅ GENTAGELSER, MEN DET ER SÅ HYGGELIGT! 😘 Bare det at gå rundt i lokalerne og indsnuse atmosfæren. Det giver en god oplevelse, blodtrykket falder og man kommer tilbage i tiden 👴🏻👵🏻.

Jeg har forøvrigt en del billeder på lager fra museet, som jeg skal have sorteret i. Billeder som er fotograferet i sommer/efteråret. Så der kommer et blogindlæg om det på et senere tidspunkt.

Men der er også altid skiftende udstillinger med andre kunstnere .... 🖼️🎨

Skagens Museum inviterer hvert år til jul en designer eller kunsthåndværker til at udsmykke Brøndums spisesal, som jo egentlig er smuk i sig selv med alle de indrammede malerier på væggene.

I år er det kunstneren Marianne Eriksen Scott-Hansen (M.E.S.H.), der står for juleudsmykningen. Hun har af papir skabt et helt univers af roser. Deres rødder strækker sig ud i rummet. Det passer rigtig fint ind i den gamle spisesal.

På hendes instagramprofil er der endnu flere roser - eller papir couture om man vil. Prøv at tage et kig derind. Det er et besøg værd - synes jeg. Det er ret inspirerende, anderledes og smukt med mere end 1.100 fotos - og 24.800 følgere.

Jeg har lige fundet ud af, at Skagens Museum er på Instagram. Der er også masser af billeder og info. De har pt. 1.299 fotos og 24.600 følgere.

Min Instagramprofil er her mormorswalkin. Efter hvert blogindlæg bliver der snarest lagt billeder ind der, samt på Pinterest og mormorswalkin på Facebook.

INFO: Desværre tror jeg, at det kun er dem, der ER oprettet på Instagram og Pinterest, der får noget ud af at klikke på linkene til dem. Mener, at man selv skal være oprettet begge steder for at kunne se andre.

”Træet pyntes” kan ses på museet fra torsdag den 29. november.

M.E.S.H er uddannet som beklædningsdesigner fra Institut for Unika på Danmarks Designskole i 1995. Hendes kunst betegnes som ”papir couture”.

111 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page