top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

Foredrag og en tur i biffen ūüĎĶūüŹĽūüĎīūüŹĽ


Da jeg l√¶ste, at der ville komme et foredrag med Ole Stephensen - s√• var jeg ikke et √łjeblik i tvivl om, at det skulle vi¬†ind at se/h√łre. Uanset n√¶sten hvad emnet s√• m√•tte v√¶re.¬†

Ca. 95 mennesker havde f√•et samme id√©, og var m√łdt op til foredraget, som foregik p√• Skive Bibliotek. Sp√¶ndende at se "giraffen"¬†IRL ūüėä.

Det var prim√¶rt med udgangspunkt fra¬†sin erindringsbog ‚ÄĚRub og stub - Over stok og sten‚ÄĚ, at Ole¬†Stephensen startede foredraget. Han fortalte om sin opv√¶kst og sit¬†arbejdsliv¬†i store tr√¶k. 40 √•r i mediebranchen blev det til. Jeg husker¬†ham is√¶r¬†fra √ėbberb√łv og Walter & Carlo. Senere blev han TV v√¶rt p√• Eleva2ren og¬†Go' Morgen Danmark, hvor han havde¬†et hav af forskellige¬†kvindelige medv√¶rter.

Ole Stephensen er f√łdt i 1955. Go' √•rgang siger jeg bare (er selv √•rgang 1955 ūüĎĶūüŹĽ). Han er en sympatisk, underholdende og festlig mand, og en kanon god fort√¶ller. De¬†to timer gik simpelthen alt for hurtigt. S√• resten m√• jeg jo nok l√¶se mig til, hvis jeg vil vide mere ..........¬†Bogen er p√• 400 sider og er udgivet p√• Gads Forlag i oktober 2018.

Skive Folkeblad var også lige på pletten. Og det kom der et lille indlæg om dagen efter.

I samme uge var vi i Biografen. Vi var inde¬†at se Happy Ending. Min mand gik egentlig kun med for min skyld, da han ikke mente, at filmen ville v√¶re noget som helst at skrive hjem om. Men han m√•tte da indr√łmme bagefter (h√•rdt presset selvf√łlgelig ūüėÄ), at den slet ikke var s√• kedelig endda, men faktisk ret s√• morsom. Det var jo ogs√• sv√¶rt at bortforklare de mange og lange latterudbrud han kom med.¬†

Happy Ending handler om livet efter 50 års ægteskab. Hovedpersonerne er Kurt Ravn og Birthe Neumann. I filmen er de ægteparret Peter og Helle. Da Peter går på pension går det op for dem, at de har helt forskellige meninger om, hvad deres nye liv skal indeholde.

Peter vil v√¶re vinimport√łr. Helle vil gerne nyde tilv√¶relsen med rejser sammen med Peter.¬†S√• der er nok af udfordringer at tage hul p√• i deres efterh√•nden 50 √•r lange √¶gteskab.

Instrukt√łren er Hella Joof. Hun har blandt andet ogs√• instrueret¬†'All Inclusive' og 'En Kort, En Lang'¬†

Det var en god og inspirerende uge. Jeg er snart tilbage igen. Hyg jer så længe! 

60 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page