top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

Foredrag og en tur i biffen 👵🏻👴🏻


Da jeg læste, at der ville komme et foredrag med Ole Stephensen - så var jeg ikke et øjeblik i tvivl om, at det skulle vi ind at se/høre. Uanset næsten hvad emnet så måtte være. 

Ca. 95 mennesker havde fået samme idé, og var mødt op til foredraget, som foregik på Skive Bibliotek. Spændende at se "giraffen" IRL 😊.

Det var primært med udgangspunkt fra sin erindringsbog ”Rub og stub - Over stok og sten”, at Ole Stephensen startede foredraget. Han fortalte om sin opvækst og sit arbejdsliv i store træk. 40 år i mediebranchen blev det til. Jeg husker ham især fra Øbberbøv og Walter & Carlo. Senere blev han TV vært på Eleva2ren og Go' Morgen Danmark, hvor han havde et hav af forskellige kvindelige medværter.

Ole Stephensen er født i 1955. Go' årgang siger jeg bare (er selv årgang 1955 👵🏻). Han er en sympatisk, underholdende og festlig mand, og en kanon god fortæller. De to timer gik simpelthen alt for hurtigt. Så resten må jeg jo nok læse mig til, hvis jeg vil vide mere .......... Bogen er på 400 sider og er udgivet på Gads Forlag i oktober 2018.

Skive Folkeblad var også lige på pletten. Og det kom der et lille indlæg om dagen efter.

I samme uge var vi i Biografen. Vi var inde at se Happy Ending. Min mand gik egentlig kun med for min skyld, da han ikke mente, at filmen ville være noget som helst at skrive hjem om. Men han måtte da indrømme bagefter (hårdt presset selvfølgelig 😀), at den slet ikke var så kedelig endda, men faktisk ret så morsom. Det var jo også svært at bortforklare de mange og lange latterudbrud han kom med. 

Happy Ending handler om livet efter 50 års ægteskab. Hovedpersonerne er Kurt Ravn og Birthe Neumann. I filmen er de ægteparret Peter og Helle. Da Peter går på pension går det op for dem, at de har helt forskellige meninger om, hvad deres nye liv skal indeholde.

Peter vil være vinimportør. Helle vil gerne nyde tilværelsen med rejser sammen med Peter. Så der er nok af udfordringer at tage hul på i deres efterhånden 50 år lange ægteskab.

Instruktøren er Hella Joof. Hun har blandt andet også instrueret 'All Inclusive' og 'En Kort, En Lang' 

Det var en god og inspirerende uge. Jeg er snart tilbage igen. Hyg jer så længe! 

#HappyEnding #OleStephensen #Livsstil #HellaJoof #RubogstubOverstokogsten

60 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page