top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

Pasta, hvidløg, chili og persille

Opdateret: 5. jun. 2020


Ingredienser

  • Spaghetti

  • Olivenolie

  • Hvidløg

  • Tørrede chiliflager

  • Frisk persille

  • Små tomater (kan udelades)

Skær hvidløget i små stykker. Finthak persille. Svits hvidløg, tørrede chiliflager, persille og små halve tomater i olie på en mellemvarm pande, til hvidløget lige netop begynder at tage farve. Tag panden af varmen og bland med den kogte pasta.


Ingredienserne til denne ret tager jeg altid lidt på slump. Pas på med doseringen af chili. For meget kan gøre det uspiseligt - eller direkte smertefuldt at spise :-).


De viste billeder er kun beregnet til én person.

Server med flute, brød eller Italian Pizza Crackers til - og et glas vin.

I sommeren 1997 var vi på ferie i Perugia i Italien, hvor min datter var aupair hos en italiensk familie. Der smagte jeg denne her italienske ret første gang (spaghetti aglio e olio) hos den søde familie. Det var en succes og et stort hit. Både besøget og spaghetti aglio e olio. Jeg har stadig kontakt til familien. Det er SÅ hyggeligt!


Mange kender denne ret, men jeg har besluttet, at den skal på bloggen alligevel. Det er en dejlig ret, og den er hurtig at lave.


Det var fatisk meningen, at det var et andet blogindlæg, der skulle være kommet på i dag. Men resultatet blev ikke rigtig godt. Sådan er livet jo ind imellem. Så er det jo skønt, at der findes alternativer.


Link til MAD, BRØD og KAGER

Link til ARKIV / BLOGINDLÆG:



269 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page