top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

Glimt fra Goslar og Wernigerode


At rejse er at leve - sagde H.C. Andersen. Det samme siger jeg. Det er skønt og dybt vanedannende at udforske og opleve nye og spændende steder.

At sidde på en fortovscafé og nyde et glas vin, en kold øl, sodavand eller frokost er også en skøn ting. Ligeså dejligt er det at kigge på alle de mennesker, der går forbi. Og ikke to er ens. Det er helt utroligt den variation og det mix af mennesketyper der findes overalt hvor man færdes. Fælles for mange mennesker er dog, at de har deres telefon ved hånden. Jeg er nok ikke selv ret meget bedre ..........

Jeg har lavet to gallerier. Dette her er med fotos af vores hotel samt glimt fra Goslar og Wernigerode.

Her er der et galleri med fotos fra Verdenskulturarven Rammelsberg - Museet og besøgsmine. Rammelsberg er et 635 m højt bjerg, der ligger syd for Goslar. Man regner med at der har været minedrift i over 3.000 år i Rammelsberg mine.

Besøgsminen var på ingen måde min kop the (men jeg skulle trods alt ikke arbejde dernede, som de gjorde før i tiden). Minen var en oplevelse, og alt i alt gik det fint, og tog en times tid. Skønt at komme tilbage til lyset igen.

Frauen-Parkplätze:

Det er godt, at der bliver taget hensyn til at kvinderne har ekstra plads til at parkere deres bil :-). Det skilt har jeg haft svært ved at glemme. Ved næsten ikke om jeg skal grine eller græde. Om jeg skal tage det som en ekstra gestus/luksus eller blive lidt småfornærmet på mit køns vegne. Jeg kan nemlig slet ikke komme i tanke om en eneste af de kvinder jeg kender, der ikke kan finde ud at parkere eller sågar køre bil.

Om ca. 3 dage er der et nyt blogindlæg med info om smukke ting og outfits. Det vil sige, at der kommer masser af kulør på tilværelsen.

Blogindlægget med glimt fra Cochem ved Moselfloden må derfor vente til næste gang igen.

God weekend herfra MORMORSwalkIN 🛍️.

93 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page