top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

Fløjl og fartstriber 

Opdateret: 9. feb. 2020


Fartstriber på leggings/bukser er næsten ikke til at komme udenom. Disse her leggings er kraftige i kvaliteten med en guldkant på. De er varme at have på, så jeg bruger dem kun, når der er rimelig koldt i vejret.


Den gule fløjlsskjorte minder mig om mine unge dage, hvor fløjl blev brugt rigtig meget - og bukser blev forlænget med et mønstret kantebånd. Den gang syntes jeg vist, at det var smart. Men tiderne er heldigvis skiftet, og der er kommet 'nye boller på suppen'. Der er sket en kæmpe stor udvikling på alle måder siden dengang.


Skjorten bruger jeg ligeledes, når det er småkoldt eller som en cardigan/jakke hele året. Der ses en gul strib på ærmerne. Jeg holder jo meget af farver, hvilket min blog bærer præg af. Inde på MIT DIGITALE KLÆDESKAB bliver der jævnligt lagt nye outfits ind. Det er altsammen outfits, der har været vist i et af mine blogindlæg.

Den gule fløjlsskjorte er fra Mads Nørgaard. De sorte leggings er fra Rue de Femme. Den råhvide top er fra Zara. Støvlerne er fra Gabor. Det har altsammen været vist her på bloggen før i andre sammenhænge.

Der er flere der har fortalt, at de stadig ikke kan skrive en kommentar efter at jeg har konverteret til en ny version på min WIX platform. Jeg har derfor selv prøvet at skrive en kommentar. Og det lykkedes - så det fungerer! Men jeg synes da selv, at det ikke er helt ligetil.


Guide til at skrive en kommmentar:

For at skrive en kommentar på et blogindlæg skal man altså gå helt ned i bunden af siden på det pågældende åbne blogindlæg. Der står der Log ind for at skrive en kommentar. Den klikkes der på, og derefter er der tre valgmuligheder (Google, Facebook eller E-mail) at klikke på. Og så er der endelig fri bane til at skive en kommentar (igen nederst på siden).


Jeg tænker i perioder på at downsize min garderobe. Og det bliver også aktuelt på sigt, når vi flytter til et mindre hus (uden pasningskrævende have) eller lejlighed.


På gensyn fra MORMORSwalkIN .


93 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page