top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

Kreative projekter og andet info ūüß∂

Opdateret: for 1 dag siden

Det er ikke s√• lang tid siden, at jeg blev f√¶rdig med dette her sjal. Bundfarven har jeg lavet i flerfarvet garn - m√łnstret i ensfarvet garn. Den h√¶klede dobbeltkant omkring sjalet giver en vis tyngde og finish til det f√¶rdige sjal. Desuden er jeg fri for at h√¶fte ender, da de p√• en smart m√•de ligger gemt inde i den dobbelte kant.

Herunder et mindre projekt (men samme princip) - en br√łdserviet i rent bomuld. Sm√• g√¶steh√•ndkl√¶der, plaider, babyt√¶pper m.m. ville ogs√• v√¶re en mulighed.


Min hjemmeside er langt om l√¶nge blevet opdateret. Det har v√¶ret en st√łrre omgang, som jeg har taget till√łb til igennem flere m√•neder. Det er virkelig noget jeg har skullet tage mig sammen til. Det er nu gjort, og der er slettet sider, flyttet om p√• sider, √¶ndret i tekster m.v.. En hel masse finpudsning. Min blog derimod er der ikke √¶ndret p√•, og bliver heller ikke.


Oversigten over ARKIV OVER BLOGINDL√ÜG har jeg slettet, da jeg ikke har f√•et den opdateret l√¶nge, og der l√• stadig nogle d√łde links. Selv om jeg g√•r ind for det uperfekte, s√• blev det alligevel et irritationsmoment for mig. Mit fokus har siden 2017, (hvor jeg startede op med bloggen og hjemmesiden), over tid √¶ndret sig fra prim√¶rt mode til ogs√• at indeholde kreative ting.


I menulinjen FAVORITTER ligger KREATIVE PROJEKTER.¬†og B√ėGER. Disse to sider er nu blevet opdateret. Ved at klikke p√• billederne derinde kommer der et link frem. Klik p√• linket for at komme ind og se det p√•g√¶ldende blogindl√¶g, hvor der ligger mere info og flere billeder.


Opskriften på Thule sjalet har jeg fra den islandske kvinde Tinna Thorudottir Thorvaldar. 

Hun har en del forskellige m√łnstre at v√¶lge imellem - alle p√• flere forskellige sprog. Jeg har dog kun set √©n af hendes opskrifter p√• dansk. I et af mine tidligere blogindl√¶g fra d. 23. marts 2023 Mosaikh√¶klingens verden¬†er der mere forklaring til mosaikh√¶kling. Der ligger der desuden links til videre info.


Det var alt for denne gang. Jeg er tilbage om ca. 3-4 uger.


PS: Dette er IKKE et sponsoreret indlæg!!


117 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page