top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

Girafferne indtog mit klædeskab

Opdateret: 9. feb. 2020

Jeg har jo ikke ligefrem ønsket mig giraffer i vores hjem. Men da jeg en dag stødte på dem - ja - så var jeg bare solgt. Og de langbenede dyr blev lukket ind i varmen og fik en plads i mit klædeskab. Det lyder jo ret så 'vildt'. Heldigvis er det ikke levende giraffer, der er tale om. De ville helt sikkert også terrorisere hele mit walkin og stå og gnaske i alt mit lækre tøj. Og mit humør ville dale på et split sekund. Det ville selvfølgelig være mest synd for girafferne - og absolut ikke dyrevelfærd! Et print af giraffer på et stykke tøj er derimod noget ganske andet og mere fredeligt.


Girafferne passer til det andet dyreprint jeg ejer. Før i tiden husker jeg kun dyreprint i det traditionelle design og i et mix af farverne mørkebrunt og beige. I dag er der kommet meget mere variation i både dyreprint og i farver. Og godt for det!

Dyreprint synes jeg fint kan passe til flere andre mønstre - dog ikke alle. Det kan hurtigt gå hen og blive kikset eller desideret 'bad taste'. Men alt er jo smag og behag.

Marc Cain nederdelen med giraffer på købte jeg i august/september måned 2019. Nederdelen, som er i en isoli kvalitet, kan jeg godt finde på at bruge om vinteren selvom det er en sommerting - og gerne sammen med sorte leggings/uldne strømpebukser og langskaftede støvler.

Her ligger der et galleri på fire billeder. Klik på pilen til højre i billedet:

Jeg har nu opdateret MINE FOTOBØGER med bogen Christina fra Bagedysten 2018. Der ligger dog ikke nogen video af bogen, men ved at klikke ind på linket kommer du ind på Christinas blog og alle hendes smukke kager, lækre brød, salater, sunde ting, små lækkerier m.fl.. Christina var forøvrigt også med i Jule- og Nytårsbagedysten 2019.

En lang hilsen fra girafferne og MORMORSwalkIN.


96 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page