top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

Strikket pude i friske farver


Min ergonomiske pude manglede et smart pudebetræk. Ganske vist har jeg pudebetræk, men ikke i den rette størrelse. Det har heller ikke været til at finde i diverse butikker. I hvert fald ikke noget der faldt i min smag. Indtil jeg fik ideen med at strikke et pudebetræk. Det var da en genial idé - tænkte jeg. Så en sen aftentime fandt jeg garnrester frem fra mine gemmer.


Nu er puden færdigstrikket, syet sammen, og knapper og hestetømmer er klaret. Finish snakker jeg med min veninde om, når vi ses - forhåbentlig en gang i sommer. For det har jeg ikke helt styr på. Det er jo ca. 30 år siden jeg strikkede sidst.


Uanset finish eller ej, så er puden blevet forfremmet til at være i både stue og på altan.

Strikkeopskriften fandt jeg i strikkebogen ANNA ANCHER på pindene - Malerisk strik af Ditte Larsen. Jeg har freestylet lidt med antallet af masker. Resten af opskriften er jeg gået lige efter opskriften.

Se eventuelt mit tidligere blogindlæg med sjalet Malerisk strik med historie. Sjalet er efterfølgende færdigstrikket, og jeg skal nu have fæstnet alle enderne. Når det er gjort, så bliver der lagt fotos på Instagram og på min side Kreative garnprojekter. (ligger oppe under menuen FAVORITTER). Puden bliver også lagt derind, når jeg får tid.

På gensyn herfra - og smuk dag til jer.

Jeg er tilbage med et nyt blogindlæg om et par uger.

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page