top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

Fitness og sjov


Vi træner i det lokale center tre gange ugentligt. Det føles godt for kroppen. Eksperterne fortæller jo også jævnligt, at motion er sundt. Og hvem vil ikke gerne være sund og have et rimeligt helbred i mange år? Det vil vi! Så vi træner alt det vi har lært - og går MEGET ofte rundt og praler med hvor goe' vi er. Især til dem der ikke dyrker fitness 😉.

Når fitness er klaret sidder vi og puster ud i en halv times tid og får ordnet verdenssituationen sammen med nogle af de andre fitnessudøvere. DET ER SÅ HYGGELIGT! Forøvrigt skulle det også være så sundt at være social. Så vi slår lige to fluer med et smæk - og pudser endnu engang vores glorier.

Denne weekend har stået i børnebørnenes tegn. De yngste af slagsen - tre styks fra 1,5 år til seks år. Pigerne på seks år har været inde og kigge og prøve lidt tøj i MORMORSwalkIN. Det vil de gerne hver gang. Altid dejligt, hyggeligt og sjovt med børnebørn her i huset. Så vi har nydt det og været på fra fredag middag til søndag sidst på dagen, hvor de blev hentet.

Og nu er der blevet så stille her i huset og vi er egentlig godt brugte og småtrætte. Blogindlægget er derfor i en kort udgave denne gang.

Dette blogindlæg er IKKE sponsoreret. Hvis det havde været det, så ville det have været et mere fyldestgørende blogindlæg!

93 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Lampetema

bottom of page