top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

Mormorswalkin.dk i POLITIKEN


Jeg blev kontaktet af journalist Birgitte Kjær fra Politiken d. 23. oktober. Hun skrev på en artikel om, hvordan flere og flere +60 blogger og bruger de sociale medier som Instagram aktivt. I den forbindelse ville hun gerne lave et interview med mig om Mormorswalkin og mine mange fotos på Instagram.

Artiklen udkom tirsdag d. 14. november. Samme morgen som vi fik børnebørn på ferie (to enæggede tvillingepiger på knap 6 år og deres lillebror på 15 måneder). De ankom allerede kl. 6.30, da forældrene skulle med et fly fra Billund. Så vi var tidligt oppe den dag, og vidste godt hvad dagen skulle bruges på. Når der er børnebørn her, så er der liv og glade dage - og der er selvfølgelig fuld fokus på dem.

At POLITIKENs artikel afstedkom den store opmærksomhed, havde jeg ikke lige set komme, da jeg ved, at der findes i tusindvis af bloggere i Danmark. Midt på formiddagen begyndte diverse TV kanaler at ringe, og det tikkede ind med mails fra dem der ikke kunne komme igennem på telefonen. Dagen blev derfor noget anderledes end forventet.

TV MidtVest ville gerne have mig i studiet til om aftenen. Ligeledes TV2 Nyhederne. Go' Morgen Danmark inviterede mig over til onsdag morgen (dagen efter) til deres direkte udsendelse. Der kommer mere om dette i næste blogindlæg, som kommer på tirsdag.

Et STORT velkommen til alle mine nye følgere, som jeg har fået igennem de sidste dage inden for denne blogverden. Også en STOR tak til de trofaste følgere, der har bakket mig op og været med lige fra starten af tilblivelsen af min blog pr. 1. august 2017.

Bedstemor som blogger: POLITIKENs KULTURsektion tirsdag d. 14. november 2017. Link til http://politiken.dk/6204383.

Jeg modtager IKKE sponsorater, når jeg omtaler et produkt eller begivenhed!

#Politiken #POLITIKEN #MORMORSwalkIN #Børnebørn #Bedstemorsomblogger

127 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page