top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

Facebook info


MORMORSwalkIN kan snart følges på Facebook!

Jeg har i denne uge fået en del venneanmodninger på min private Facebook profil Lene Kirkegaard.

Årsagen er jo nok, at der står i ugebladet SØNDAG, at jeg kan følges på Facebook, Instagram, Pinterest og bloggen. Det kan jeg også på de andre nævnte sociale medier. Men min private Facebook profil har jeg valgt, at den ikke skal være offentlig.

Jeg har tidligere (da jeg oprettede min blog) haft en professionel Facebook profil MORMORSwalkIN som kunne følges. Men syntes dengang, at den var overflødig. Derfor slettede jeg MORMORSwalkIN fra Facebook

kort tid efter at jeg havde oprettet min blog. Jeg kunne ikke rigtig se et formål med at have den. Og alt skal jo passes og opdateres - ellers er det intet værd. Men nu er tiden altså kommet til at MORMORSwalkIN skal op at køre igen på Facebook.

Det bliver snart - og jeg giver besked her på bloggen når min Facebook side MORMORSwalkIN er klar 👵.

87 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page