top of page
 • Forfatters billedeLene Kirkegaard

Test af Real Coffee kaffekapsler


Sponsoreret indlæg

Alle dem der kender mig, ved at jeg er en STOR kaffeelsker. En ivrig og dagligt nydende kaffedrikker. Det har jeg været i mange år. Og hvis jeg ikke får kaffe inden jeg skal i seng om aftenen, så vågner jeg om morgenen med en kraftig hovedpine.

I starten af februar blev jeg kontaktet af Ida Guldberg fra firmaet Real Coffee www.realcoffee.dk.

Hun spurgte om jeg havde lyst til at teste deres kaffekapsler og anmelde dem på min blog. Ja - det var da virkelig guf og svært at modstå. Så det var selvfølgelig et stort JA. Dog havde jeg ingen Nespresso maskine. Ingen problemer. De ville sende én til mig, som jeg kunne låne imens testningen stod på.

Jeg har testet disse otte varianter af kaffekapsler:

 1. Espresso Bologna (økologisk)

 2. Lungo Colombia

 3. Lungo San Marino

 4. Espresso Sumatra

 5. Espresso Verona

 6. Espresso Venezia

 7. Espresso Roma

 8. Decaf Espresso Torino (koffeinfri)

Der er virkelig tale om go' kaffe. Der er ingen tvivl om, at Real Coffee laver kvalitetskaffe. Og hvad er så bedst af disse otte varianter? Ja - det er da et godt spørgsmål! De er unikke allesammen på hver deres måde! Jeg synes, at det er luksus at kunne veksle mellem forskellige varianter af kaffe. Det er også lækkert at kunne veksle mellem Espresso kaffe og Caffe Latte.

Der er forskellig dosis koffein i varianterne, hvor Espresso Roma er den stærkeste. Hvis jeg er træt og søvnig, så er Roma den perfekte kaffe. Det er en stærk og fyldig kaffe med dobbelt dosis koffein i. Den giver et ekstra skud energi.

Decaf Espresso Torino er til gengæld koffeinfri - det kan man dog ikke smage. Den smager ganske fortrinlig. Men pga. at den er koffeinfri, så ville jeg ikke foretrække den, men vælge de koffeinholdige.

Kaffekapslerne ser indbydende ud. De ligger farverige og flotte i smukke emballager. Udenpå emballagerne er der en beskrivelse af de forskellige kapsler samt deres styrke. Og det er en rigtig god ting, da det kan være svært at huske, hvad der er i de forskellige kapsler.

Og så er det nemt at lave lige netop den kop kaffe der passer til lejligheden.

Til en god kop kaffe er det dejligt med noget mundgodt. Det kunne jo fx. være en småkage. I starten af januar lavede jeg et blogindlæg med Fru Beerings småkager. De er nemme at lave, og smager (uden at overdrive) ret godt. Blogindlægget og opskriften på Fru Beerings småkager er her.

Real Coffee sælger kaffekapsler til Nespresso. Det er et dansk firma, der lægger vægt på god økologisk kaffe, der også er Fair Trade www.realcoffee.dk/miljoe. Deres hjemmeside er nem, overskuelig og flot sat op.

Min konklusion på Real Coffee kaffekapsler:

 • Det er kvalitetskaffe, og smager super godt

 • Der er mange lækre varianter at vælge imellem

 • Det er hurtigt og nemt at lave en kop dejlig kaffe

Sponsoreret: Kaffekapslerne har jeg fået tilsendt uden beregning!

283 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page