top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

Lav din egen Café Latte eller Cappuccino


Sponsoreret indlæg!

Ja - jeg er stadig en nydende kaffedrikker - helst med mælk i. Det er livskvalitet for mig. Så den nye mælkeskummer fra Real Coffee er mere end velkommen her i mit hjem.

Jeg har somme tider fået Café Latte eller Cappuccino på café. Og det er altid virkelig lækkert. Men det er da sjovere (og billigere) selv at have mulighed for at lave det. Lige når jeg har lyst til det.

Der er én knap – og fire slags mælkeskum:

  1. Varm mælk med tykt skum

  2. Varm mælk med luftigt skum

  3. Varm mælk

  4. Kold mælk med skum

Mælkeskummeren har fået en fast plads på køkkenbordet.

HVORFOR?

Fordi den vil blive brugt dagligt. Den er i et smukt design, og pæn at have stående fremme. Et godt bekendtskab er det blevet til. Jeg er blevet rigtig gode venner med den 😉.

Medio maj blev jeg kontaktet af Kirstine Marie Moos fra Real Coffee. Hun spurgte om jeg havde lyst til at teste deres nye mælkeskummer til deres kaffekapsler, og anmelde mælkeskummeren på min blog. Det havde jeg meget lyst til! Jeg har tidligere testet deres kaffekapsler. Det var i marts sidste år. Det kom der dette blogindlæg ud af Test af Real Coffee kaffekapsler.

Fra nu af kan jeg selv lave den lækreste Café Latte og Cappuccino. Det er simpelthen 'peace of cake'. Og uden at overdrive - det smager bare vildt godt!

Min konklussion på mælkeskummeren fra Real Coffee:

  • Den laver skum helt på højde med det man får på café

  • Den fremhæver den gode smag i kaffen

  • Den er lynhurtig at rengøre

  • Smukt design

Sponsoreret indlæg!

181 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Lampetema

bottom of page