top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

Espresso Milano - ny kaffekapsel


Sponsoreret indlæg: De sidste par uger har jeg haft fornøjelsen at teste Espresso Milano fra Real Coffee. Det er en stærk økologisk kaffe, og den nyeste variant af deres kaffekapsler.


Min mand drikker kun én kop kaffe om dagen. Det er om morgenen - dvs.om formiddagen, når vi indtager vores morgenmad. Han er ikke frisk om morgenen. Så Milano kaffen har været rigtig god til ham. Espresso Milano er nemlig ret stærk, og med masser af crema, som giver den lækre runde smag. Den er perfekt til en “Wake-me-up” Latte eller Cappuccino. Jeg selv er en "mælkepige", så jeg drikker den med lidt mælk i eller som Caffe Latte. Der smager den ganske vidunderligt.


Familie og en veninde har været forbi og smagt den mørkristede bønne. Kun rosende ord fra alle! De kunne så heller ikke nøjes med én kop - he he. Nej - det blev til flere kopper. Så dejligt at se, at de nød kaffen!


Espresso Milano kaffen er ny i Real Coffees sortiment og er blevet lanceret i starten af denne her måned. Den er økologisk - og den er stærk!


Espresso Milano er dyrket i området Brasilien, Peru og Colombia. Den er perfekt til en cappuccino eller en lækker afkølende iskaffe til de varme dage. Der er smagsnoter af mørk chokolade, egetræ og valnød i kaffen.

Alt i alt en dejlig kaffeoplevelse af Espresso Milano!

63 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page