top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

MORMORSwalkIN på Facebook


Billedet er taget af fotograf Betina Fleron Hede, Nibe, www.Fleronfotografi.dk.

Jeg lovede at give besked, når MORMORSwalkIN var klar på Facebook. Det er den nu. Se link: https://www.facebook.com/mormorswalkin/.

MORMORSwalkIN's Facebookside vil jævnligt blive opdateret. Nøjagtig ligesom Bloggen bliver det. Alle mine blogindlæg er lagt på Facebook efter datoorden. Og hver gang jeg laver et nyt blogindlæg, så kommer det selvfølgelig også derind. På sigt vil der komme billeder, video, diverse links m.m. derind. For interesserede er det muligt at følge siden der, men kan også tilgås via et Facebook-ikon på blogggen.

Det har været lidt op ad bakke med oprettelse af Facebooksiden. Og midt i det hele har vi fået nye telefoner. I går troede jeg, at min blog/hjemmeside var slettet. Alt var væk - og mit blodtryk steg indtil jeg fandt frem til det hele igen. Pyh .......... Jeg slap heldigvis med skrækken.

111 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page