top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

Hæklede halstørklæder i mosaikMine sidste nye hæklede halstørklæder blev jeg færdig med i november og december. Så nu må det være tid at vise dem frem her på bloggen.


Fascinationen af farver har altid fyldt i mit hoved. Og jeg skal da lige love for, at jeg har fået afløb for min kreative side af farver og mønstre. Jeg har bare SÅ svært ved at løsrive mig fra det. Nøjagtig som Dronning Margrethe, der også har svært ved at lægge håndarbejdet fra sig. Faktisk har jeg fornemmelsen af at rigtig mange kvinder (og sikkert også nogle mænd) er bidt af en gal strikkepind, hæklenål eller andet spændende håndarbejde.


Det lyserøde coorie ternede tørklæde har jeg lavet et blogindlæg om d. 20. juli 2023 Mosaikhækling og idé til genbrug.


Herunder to videoer. Der kommer flere billeder i dag eller i morgen på min Instagramprofil mormorswalkin. Følg mig gerne på Instagram.Dette er IKKE et sponsoret indlæg - kun min egen begejstring for lige denne her specielle teknik! Opskrifter og inspiration til mosaikhækling har jeg fra den islandske kvinde Tinna Thorudottir Thorvaldar. Dog har jeg freestylet en del med mine projekter.

Om ca. 3 uger er jeg tilbage med et nyt blogindlæg.

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page