top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

Hotelophold på havnefronten


To nætter på Hotel Scandic Front er ikke så ringe endda - skal jeg hilse og sige! Tror faktisk at det er blevet vores yndlingshotel i København. Simpelthen pga den fantastiske beliggenhed, men også den gode værelsesstandard. God stil - smukke værelser! Hotellet ligger på Sankt Annæ Plads, 1. række til havnefronten ved Langelinie. Et skønt hotel, der ligger lige i smørhullet. Tæt på Operahuset, Skuespilhuset, Det Kongelige Teater, Nyhavn, Amalienborg, små søde cafeer og barer, Kongens Nytorv, Strøget m.fl.


Det første billede viser udsigten fra vores værelse over Sankt Annæ Plads, og med kig til havnefronten. Vejret var med os. Der var hverken for koldt eller for varmt, og ingen vind eller regn. Billederne herunder er af havnefronten.

Amalienborg fra sin bedste side i den skønneste aftensol.

Min mand ville gerne besøge Frihedsmuseet. Det er hans store interesse. Det er ikke der jeg har mit interessefelt. Jeg bliver nærmest i dårligt humør af krig. Jeg følger med i det i diverse aviser, TV2 Nyhederne og TV Avisen, men ligefrem at opsøge det på et museum: NEJ TAK!!! Så imens han gik på museum, så besøgte jeg Mango, Mads Nørgaard på Strøget, Zara, Messenger, Companys, Ilum, Magasin mfl. Det er til at blive glad i låget over.


Jeg havde travlt med at ose rundt i butikker, og tænkte, at det museumshalløj havde han nok snart overstået. Men nej - da der var gået 3 timer uden at manden havde ladet høre fra sig (og jeg var ved at være både træt, sulten og tørstig), så måtte jeg da lige give at kald for at høre om der stadig var liv. He he - det var der da. Han var på vej ud af museet. Det havde været SÅ spændende, sagde han.


Her er et foto af mit prøverum i Zara. Jeg prøvede 10-15 stykker tøj. Det endte ud med at jeg købte en sort/hvid skjorte til 179 kr. Skjorten bliver vist i et senere blogindlæg. Billedet til højre er en brochure fra Frihedsmuseet.

Små caféer.

Video af udsigt ved havnefronten.

Vores værelse var et standardværelse på 14-20 m2. Udsigt over Sankt Annæ Plads, og med kig til havnefronten. Jeg nåede ikke at tage et foto inden vi havde pakket ud, men man kan nok danne et billede af værelset. To overnatninger i København er lige i underkanten.

Vi har været afsted i alt fem dage på kærestetur til djævleøen. De første to nætter havde vi bestilt på Menstrup Kro - tæt på Næstved. Vi har boet der før. De laver lækker mad, og der er rent. Dog trænger både kro og værelser efterhånden til en kærlig hånd. Men tingene virker, og stedet er et godt udgangspunkt for sightseeing til forskellige seværdigheder i det sydlige Sjælland og Lolland Falster.


Mine næste tre blogindlæg vil handle om hhv.:

  • Besøg på Holmegaard Glasværk

  • Jim Lyngvild på Holmegaard Glasværk

  • Strikudstilling på Stubbekøbing Museum

Udvalgte links til min hjemmeside: ARKIV af alle mine BLOGINDLÆG: www.mormorswalkin.dk/artikel-arkiv LAV NOGET KREATIVT: www.mormorswalkin.dk/lav-noget-kreativt

Dette blogindlæg er IKKE sponsoreret - det er kun min egen begejstring!!!

Det var alt for denne gang. På snarligt gensyn om ca. et par uger.


105 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page