top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

Marie Krøyer sjal i friske farver


Marie Krøyer sjalet i en blød merinould er jeg blevet ret glad for, og har nu endelig fået det færdigt. Farverne jeg har valgt er ikke de samme som forfatteren har valgt. Men alle farver kan bruges. Marie Krøyer var mere til de støvede farver. Det var tiden dengang - hvilket også altid er klassisk og smukt. Men selv foretrækker jeg lidt mere spræl og kulør op til ansigtet - især efter at det mørkebrune hår har forladt mig og efterladt det grå tilbage til mig. Og det er såmænd helt ok for mig.

Halstørklædet har både en god længde og bredde - og der er masser af muligheder for at bruge det til både frakker, habitjakker og sweatere.

Opskriften har jeg fra bogen Marie Krøyer på pindene. Forfatteren er Ditte Larsen. Hun er forfatter til flere andre håndarbejdsbøger. Fotograf til bogen er Ingrid Riis, stylist er Gitte Brandt Damgaard. Modeller Sisse Larsen og Mille Larsen. Fotograferet i Jette Frölichs hus og have. Udkommet på Turbine Forlaget oktober 2022.

Lignende andre af mine blogindlæg:

Bare til orientering: Jeg er IKKE sponsoreret - kun min egen begejstring.


Det var alt for denne gang. Næste blogindlæg kommer til at handle om mosaikhækling. Det bliver om ca. 2-3 uger.

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page