top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

Godt nytår 2024

Året 2023 er ved at rinde ud - og 2024 står og venter på at komme til. Min blog og hjemmeside har nu eksisteret i over 6 år. Det har jeg tænkt mig at fortsætte med ca. hver tredje uge med et blogindlæg - indeholdende kreative projekter, sjove og kulørte outfits, bøger samt kulturelle oplevelser.


Da jeg i 2017 startede med at blogge var det med et blogindlæg i hver uge. Det er energien og lysten ikke til mere. Mit fokus har ændret sig en lille smule - eller taget en drejning - vel nærmest blevet til en ny spændende og ufarlig variant, som også går fint i spænd med min blog.


Under coronarestriktioner og -nedlukninger i 2020/21 fik jeg en ny interesse. Det var der vist mange der gjorde. Jeg tror nærmest at der næsten gik panik i mig over at livet pludselig blev sat på pause. Det sociale liv blev forbundet med risiko for smitte, og vi kunne alle sammen blive alvorligt syge. Så måtte der tænkes i nye baner og interesser.


Min nye interesse GARN, STRIKKEPINDE og HÆKLENÅLE tog mig nærmest med storm. Jeg har strikket og hæklet som en gal, og er i dag dybt afhængig af det. Afprøvet virkelig mange forskellige teknikker og trevlet op i et væk eller smidt i skammekrogen - for at blive taget op senere når nye ideer har meldt sig. Mosaikhækling er i dag så absolut mit foretrukne med hæklenålen. Der kan jeg få afløb for min store fascination af farver, farvemix, mønstre og designs.

Publicering af mine 18 blogindlæg for 2023 ligger herunder i datoorden. Titlerne linker hen til de pågældende blogindlæg:


Det lyslilla bløde pels-tørklæde har jeg strikket i tre andre farver til datter og svigerdatter. Den lyslilla har jeg selv beholdt. Pinde nr. 9 og fem masker på hver pind.

Jeg elsker det uperfekte - det er lige mig

Jævnligt finder jeg fejl eller manglende opdatering på min blog og hjemmeside. Det kan være opstået døde links eller andet. Det forsøger jeg at rette op på ind imellem - når ellers ånden kommer over mig. Det er desværre ikke så tit, må jeg erkende. Men jeg vil ikke stresse mig selv med alle disse trælse, og måske for nogle ligegyldige rettelser. Og da slet ikke med min status som STORNYDENDE pensionist 👩‍🦳 og ganske uperfekt :-)

Det var så det sidste blogindlæg for i år!


Skål og godt nytår fra MORMORSwalkIN, 

og tusind tak til mine søde og trofaste følgere!

85 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page