top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

Godt nytår 2022


Året 2021 er snart en saga blot - og om kort tid kan vi sige goddag til år 2022. Det nye år 2022 er (ligesom sidste år) fyldt med høje forventninger til at covid-19 vacciner, mundbind, holde afstand mm.. fortsat kan hjælpe os alle mod den farlige gæst. Heldigvis har mange fået 3. vaccinestik. Glæder mig dog stadig til den dag hvor det ikke er Covid-19, der styrer vores liv. Glæder mig til igen at kunne at leve et mere frit og socialt liv.


Året 2021 var året hvor jeg startede med at strikke - efter ca. 35 års pause. Jeg startede udelukkende med at strikke pga. at landet var lukket ned. Tænkte at strik og hækling ville være en ekstra god ting at kaste mig over. Og det har det været. Jeg har både hæklet og strikket, men også trævlet rigtig meget op. Det er så knap så sjovt! Hver gang er jeg blevet en erfaring rigere. Erfaringen har vist mig, at strikning er mit foretrukne, uden at jeg dog har droppet hæklenålen. Desuden har lydbøger fået en plads i mit liv. Synes at det er genialt, at jeg kan strikke samtidig med at jeg lytter til lydbøger eller snakker i telefon.


Nedenstående titler er links til blogindlæg fra året 2021. Der er 26 blogindlæg i alt. Titlerne linker hen til de pågældende blogindlæg:

Rigtig GODT NYTÅR til jer som er vedholdende og stadig følger mig. Og en STOR tak for det! Vi ses medio januar 2022, hvor jeg er tilbage med nye blogindlæg af farverige outfits, strik, kreative projekter, kulturelle ting, bøger m.m..

Et STORT nytårskram fra MORMORSwalkIN.

Blogindlæg hveranden uge!

Mine blogindlæg publiceres med længere tidsinterval end tidligere. Sædvanligvis går der efterhånden ca. 2 uger mellem hvert blogindlæg. Det gør der pga. at det passer bedre ind i mit liv, som også er fyldt med så mange andre ting. Og jeg vil ikke stresse!


Min blog har efterhånden eksisteret i ca. 4,5 år. Og den er gået hen og blevet en del af mig, og har givet mig nogle sjove og spændende oplevelser, som jeg ikke ville have været foruden.
Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page